31 augusti 2011

EXTRA!

Hej alla julälskare där ute!

Det är ännu någon månad kvar innan bloggen slår upp portarna, men när jag fick höra den här nyheten (som egentligen inte är en NYHET längre ;)) så kunde jag inte låta bli att skicka iväg ett litet inlägg.

2012 års julkalender kommer nämligen att bli en uppföljare på den förmodligen populäraste julkalendern i Sverige någonsin och föga förvånande också min favoritkalender - Mysteriet på Greveholm! Hur underbart och härligt låter inte det? Jag ser i alla fall fram emot det, fast först så ska vi ju få njuta riktigt ordentligt av den kommande julen och alla dess överraskningar och upplevelser. För att läsa mer om denna roliga nyhet så kan ni klicka HÄR.


När jag ändå är igång och bloggar så kan jag berätta om lite mer juliga ting:
- Om 5 dagar, 14 timmar och runt 25 minuter. Närmare bestämt den 6 september så är det dags för Blossa att avslöja vad deras årgångsglögg blir. Förra året var det smaken av Saffran - vad tror ni att det blir i år? I år är jag ju dessutom en myndig flicka, så då blir det till att dela av mig av ett officiellt utlåtande här i bloggen! ;)

- Rusta har faktiskt redan för några veckor sedan börjat dela med sig av vad som kommer att finnas i butikerna senare i år och Ullared har redan börjat ta in en del julsaker. Även Lagerhaus, Åhléns och Vilage visar sedan en tid tillbaka upp sitt julsortiment. Har sparat mig lite för att kolla in det allt för mycket, men det kliar ordentligt i fingrarna att få se allt. Och jag, jag har hunnit samla på mig en hel del juliga ting sedan vi hördes sist, men mer om det senare.

- Christer Sjögren far ut på en stor julturné. Det utlovas en glittrande och stämningsfull konsert med klassiska julsånger. Nu måste jag dock påpeka att Herr Sjögren inte direkt är min cup of tea, men det är en trevlig överraskning för de som gillar honom och säkert en mysig upplevelse sådär i juletid.

Planeringen för julbloggen har vart ett ständigt projekt sedan den stängdes ned för säsongen i januari. Bara efter ett par dagar så infann sig suget igen och längtan efter julen startade nästan direkt efter att julgranen hade packats ner. Jag har många spännande och roliga saker planerade och vill bara dra igång allt på en gång. Tyvärr är det ännu lite för tidigt för det så jag ber att få tacka för detta lilla inlägg (som inte alls blev så litet i slutändan!) och så ses vi i slutet av Oktober igen. För att inte missa någonting så följ mig gärna på bloglovin. Vem vet, det kanske dyker upp ett extrainlägg snart igen...




7 kommentarer:

Elin sa...

Åh vad kul med en uppföljare! Greveholm var en av mina favoriter också.

Emelie sa...

Härligt!! åå nu längtar jag massor till December! Världens bästa månad!

Bella sa...

Men Tess...Rusta delade med sig på en titt av julnyheterna redan i juni/juli jööh! Jag hittade en hel del fint så vi får åka dit på vår årliga (?) julhandling :P

Thereses jul sa...

Bellan: Jaa, det var ju det jag skrev "några veckor sedan" haha. Det tycker jag absolut att vi borde göra! Det är en liten tradition som bör upprätthållas!

Caroline sa...

Åh vad härligt det ska bli med att julbloggen startar igen :)

Bella sa...

Hah, några veckor sedan? Juni känns ju som för flera ååår sedan :P

Svensk Jul sa...

Ser fram emot att du startar bloggen snart ;)
Fina kuddar föresten.