12 september 2016

Julspaning med Isabelle McAllister och Plantagen 2016

Årets julspaning från Plantagen är i år signerad Isabelle McAllister. Hemma hos henne gör sig julen påmind året runt genom en liten rumsgran på matbordet.

Receptet till att skapa härlig julstämning ligger i att ta in det gröna och naturen in i våra hem. Utan det kanske det inte spelar någon roll hur mycket glögg och knäck det än kokas eller julmusik som skrålar från högtalarna. 

Trendig bordsgran eller en traditionellt klädd gran?

 Men, julen enligt Plantagen står också för det mångfald och det multikulturella samhället som vi faktiskt lever i idag. Julen ser olika ut beroende på vem du frågar och det gäller att lista ut hur just Du vill ha det. Det handlar om att kanske köpa snittamaryllisen och sätta den i vatten i stället för det klassiska i kruka. Att faktiskt strunta i den klassiska granen och i stället pynta en bordsvariant.

 

Plantagen satsar även på en modern och glansig jul där glansig metallic möter andra hårda material och mjuka växter. Även den omåttligt populära trenden att ta in naturen och skapa en miljömedveten, rustik och lantligt julig miljö med naturnära material som trä, linne, dova jordiga färger, växter och grenar finns att hitta och inspireras av.

 
 
Där har vi de tre olika temana från Julen hos Plantaget 2016:
- Din egna jul
- Modern och glansig
- Ta in naturen

 

Bilder lånade av Plantagen

1 kommentar:

Luna sa...

Vad härligt allt ser ut ^^