16 september 2011

Julen på H&M Home 2011

För ungefär en vecka sedan så visade H&M Home upp sin julkollektion. Jag älskar det! Det ser riktigt, riktigt fint ut. Bilderna är vackra och ger ett riktigt lyxigt intryck - mycket inspirerande! Dessutom så får beskrivningarna om kollektionen mig att längta, längta, längta helt galet mycket efter mörkare dagar, tända ljus och snötyngda trädtoppar (visst hoppas vi alla på en vit jul och en riktigt ordentlig vinter i år igen?!)

Första bilden är min favorit av de tre här nedan. Vilken gillar du bäst?
"Den vita julen uppdaterad med lager-på-lager av linne, spets och glitter i skenet från levande ljus för julbordet. Lyxig metallic som kontrasteras mot svart för en moderiktig känsla, särskilt på kuddar. Den industriella känslan hos rålinne och traditionella dekorationer blandade med rolig retrostil: pompoms i fuskpäls, prickigt och Disney-tryck med Musse och Mimmi Pigg."- H&M

6 kommentarer:

Helena - Hellys Jul sa...

Jag tycker bilderna är helt magiskt underbara. Lite Alice i underlandet möter Trolltyg i tomteskogen. Men samtidigt är det faktiskt inget på bilderna jag är sugen på att köpa. Får kolla på dem live.
Ha en trevlig helg!

Emelie sa...

Ja den sista bilden var ju asfin! :D

Bella sa...

I like, alla bilderna! Men som Helena skrev, jag hittar typ inget jag vill ha. Men fint med inspo!

julia sa...

Så fint =) Nästan så man längtar till julen haha!

Tess sa...

Helena - Visst är de magiska? Det är verkligen svårt att se produkterna på bilderna och jag tror nog inte heller att det kommer bli allt för många köp, men det är väldigt fina och inspirerande bilder!

Julia - Ja oj vad jag längtar! Men snart är det dags. 2 månader och 12 dagar kvar till December nu :)

jennygsjul sa...

Jag gillar den i mitten bäst. Super mysigt! =)