24 augusti 2013

Första listan!

 Tomtens dotter har knåpat ihop en liten lista som flitigt cirkuleras runt i julbloggosfären. Klar att den ska göras här också;

 
Har du druckit säsongens första glögg ännu?
Nej, inte ännu. Men nu när jag läste det blev jag lite sugen, tror nog att jag ska rota fram en flaska till i kväll!

Vad var bäst med julen 2012?
Oj... Svårt att säga! Att jag äntligen fick ett jobb var en av de bästa sakerna. Julbloggsträffen på Skansen var riktigt mysig den också. Och sen allt annat runt omkring som gör att man älskar julen!

Vet du hur du ska fira julen 2013?
Förmodligen och förhoppningsvis hos Svenska kyrkan i Sydney. Då får man kanske till lite av julaftonsstämningen! Och dagen efter kör vi julfirande i all australian style!

Vilken är den bästa julfilmen?
Jag har ingen direkt favorit faktiskt.

Brukar du köpa en massa nytt julpynt varje år?
Nej, tycker det är fruktansvärt onödigt och också lite tråkigt att byta ut de sakerna man har och som hängt med ett tag. Men lite nytt blir det nog allt varje år.

Längtar du efter julen?
Ja, ja, ja!

Släpp fram din inre Grinch: Vad av "det typiska juliga" kan du lika gärna skippa?
Det mest självklara skulle vara att säga julskinkan/korven/köttbullarna, eftersom jag är vegetarian, men det är ju något visst med att se julskinkan förberedas, grillas och sedan trona där på matbordet. Även om jag sedan inte äter utav den! ;) Men helt ärligt så kan jag inte komma på någonting. Även det som jag gillar mindre, har sin charm och sin plats i den stora julkarusellen.

Inga kommentarer: