15 november 2015

Söndag 15 november

Wahowa! Veckorna och dagarna rasar förbi, jag hinner inte riktigt med och hade inte direkt blivit ledsen om dygnet hade 4 timmar extra och att varje helg var minst en dag längre. I och för sig har min "helg" denna vecka enbart bestått av en dag - som vi dessutom STÄDADE bort...! Och idag söndag var det jobb som sagt var.


När jag kom hem var det riktigt ruggigt och grått ute. L var iväg på match, så jag dukade upp mitt lilla helgfika, tände en massa ljus och satte mig i lugn och ro (för första gången på flera dagar) och läste en tidning. Har ett helt berg av olästa tidningar, men varken tid eller ro att läsa dem ordentligt. Trots det kan jag inte sluta köpa dem! Igår blev det Aftonbladets Härligt hemma som fick följa med hem, efter att jag sett omslaget: "Fixa fint till advent - 14 roliga projekt", "43 tips för en ljus jul", "3 härliga (juliga) hem" och slutligen "Vi har testat: årets godaste glögg". Ett spontanköp som visade sig vara mycket(!) bra. Massor med roliga pyssel som till och med jag, nog ska orka/klara av och som vanligt, en massa bra inspiration. Så hett tips till alla er där ute är att köpa senaste numret som finns ute t.om den 27 november!

Tydligen så mycket inspiration att jag fick världens ryck och slängde på en gryta med köttfärssås som har puttrat i flera timmar på spisen, tände ännu mer ljus och drog på.... julmusik på Spotify! Och helt plötsligt insåg jag att det bara är TVÅ veckor kvar till första advent. Hur galet härligt och roligt är inte det?!


1 kommentar:

Elin sa...

Önskar också att helgen var en dag till har pluggat jättemycket och gått upp tidigt varenda morgon denna vecka förutom imorse och är såå trött och ska upp tidigt imorgon igen.