23 november 2010

Julstress

Nu är det bara 5 dagar kvar till den 1:a advent och 8 dagar tills December. Kan knappt koncentrera mig på annat än julen för tillfället. Bästa tiden på året är på väg, då har man inte tid att sitta och deppa/stressa/plugga - ha kul i stället!
Jag kan inte riktigt förstå den där julstressen som vissa vuxna säger att de har under julen. För det första - varför stressa? Planera tiden och vad du ska göra - börja inte i sista minuten, så löser det sig. Glöm inte att ta det lugnt på kvällen när allt du planerat för dagen är fixat och njut!
För det andra - är det bara Du i familjen eller? Har du barn eller man eller fru eller kanske mormor eller farbror - be om hjälp! Fördela arbetsbördan emellan er. Det är Ok att fråga om hjälp, ingen kommer att tycka att du är en dålig förälder eller julfixare eller vad de nu tycker att du är.

Så ta det lugnt och hjälps åt så att alla kan få en stressfri jul i år :)
KramarEdit: Usch vad mitt internet är seeeeegt idag. Som knäck nästan! Har både försökt att posta inlägg och ladda upp bilder men det vill inte funka. Får se om det här går nu då!

Inga kommentarer: