17 december 2011

Lördag 17 december

Igår kväll ställde jag mig och började baka ett pepparkakshus vid niotiden. Klockan 00:03 var jag klar, Det var lite pilligt och tog ett tag, men jag tror att det kommer bli riktigt bra i slutändan! Ikväll ska det pyntas och sättas ihop. Här nedan får ni en liten tjuvkik på bygget... Under tiden jag pysslade med huset, lyssnade jag på Karlavagnen i P4 där de talade om oväntade, roliga, snöpliga händelser som skett vid jul. Det var riktigt mysigt att stå där själv och pyssla och lyssna på de underhållande och fina historierna som berättades. Min favorit handlade om en sjökapten som överraskade sin familj på julaftons kväll...
 Idag har jag varvat brödbak med hopsättning av en julgran, pyntande av huset och Livets ord - allt detta givetvis ackompanjerat till den bästa radiokanalen Julradio.se! Nu sitter jag och ser på Nu är det jul igen på kanal 7 samtidigt som jag sminkar mig och gör mig i ordning för att gå och jobba. I dag ska vi iväg på julkonsert i kyrkan, mysigt värre med andra ord.

Julstämningen är total och jag är upptagen med allt och ingenting - precis som det ska vara i juletider. Hoppas att ni alla har det bra där hemma i stugorna och glömt inte bort att njuta mellan allt julstök. Vi hörs!

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande att få se slutresultatet!