5 september 2012

Dagens tips!

Idag är det 110 dagar kvar till julafton och ca 13 veckor kvar till December (men för oss julbloggare så börjar ju julen mycket tidigare än så ;) ) Sugen på att redan nu börja förbereda dig inför det stundande? Då har jag två heta tips till dig!

1. Det första och det bästa tipset är att ge er ut i landet och rota runt på diverse loppisar som finns där ute. Där snackar vi fyndchanser delux och dessutom så gör du ju både säljaren och vår kära jord en tjänst. Alla tjänar på det alltså!

2. Det andra tipset är att bege sig till det stora blågula varuhuset. När jag var där för någon dag sedan så hittade jag någonting som mycket väl skulle kunna vara Den Perfekta Julkudden! Fin röd och i mysigt material - kan det bli bättre?!
SANELA, kuddfodral 79 kr. IKEA
Det här fatet skulle jag inte heller ha någonting emot om det flyttade in i vårt hus. Tänker er den fylld med väldoftande apelsiner proppade med nejlikor. Eller varför inte ett enormt lass med gyllende, nygräddade lussebullar...

En stor känga riktar jag dock mot IKEA. Byt ut parafinljusen mot stearinljus! Då, kommer jag att börja handla ljus av er igen. Inte tidigare.

3 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Jag håller med dig ang. Värmeljusen. Men de har faktiskt stearinljus också i den långa ljusen.

Hanna - Deck the halls sa...

JAG DÖR, vad snygg kudden var! Jag brukar smyga in lite röda detaljer i mitt gröna rum i juletid för att få det lite old school-juligt, så två såna kuddar i soffan skulle sitta som en fläskläpp. Tack för tipset!

Emma - 24 december sa...

Va härligt att få läsa dina blogginlägg igen, vad glad jag blir! :)