24 september 2012

Julmarknad i Österbybruk

Den 12-14 oktober är det återigen dags för Jul på Österbybruks herrgård. Det var en av mina bästa vänner som tipsade mig om den tidiga (kanske den första för säsongen?!) julmarknaden med hög mysfaktor, förra året. Jag blev så fäst vid den att ett besök där numera är ett självklart måste för min del. En slags kickoff för julbloggandet och själva julsäsongen skulle man kunna säga!

Är det någon av er läsare som ska dit i år? 


Mina största tips på marknaden är att komma dit lite lagom hungrig - det finns nämligen massor med godsaker att prova på. Missa inte heller att köpa deras ljuvliga Slottsglögg! Du kommer INTE att bli besviken.

Mer information om marknadens öppettider eller hur man tar sig dit hittar ni HÄR

10 kommentarer:

Lina sa...

Åh, jag skulle jättegärna åka dit men jag ska till Paris den helgen så jag får nöja mig med Paris ;) Och ärligt talat, det känns inte alltför tråkigt...

Thereses jul sa...

Sv: Haha, mja i jämförelse med Paris så vinner nog Paris lätt! Tur att det dyker upp ännu fler mysiga julmarknader i upplandstrakerna senare. Hoppas du får en härlig resa!!

Johanna sa...

Det ser mysigt ut! Men lite för långt att ta sig dit tyvärr.

Maries strålande jul sa...

Det verkar vara en mysig julmarknad. Alltid trevligt att gå runt och smaka och köpa lite godsaker.

Christmas Dreams sa...

Sv: haha, kan tänka mig det! Första glöggen är bland det bästa man kan få syn på! :)

Tack så mycket! :D Ser fram emot att följa dig denna jul :)

Lisa sa...

Åh, det ser jättemysigt ut! Om jag bara kan övertala maken att vara chaufför ska jag nog ta mig dit,lagom långt från Uppsala :) Mysig blogg du har förresten, hittade den i slutet av förra året och är glad att jag sparade den så jag hittade hit i år!

Helly sa...

Vilke jättefina bilder, mycket inspirerande. Vad härligt med en sådan tidig julmarknad. Förstår känslan av att kickstarta julen då. Du får ta med kameran och rapportera tillbaka till oss som tyvärr inte kommer vara i närheten.

Victorias Jul sa...

Jag önskade att jag bodde närmare så jag hade kunnat åka dit, det ser mysigt ut och kul med an marknad som startar lite tidigare

Anonym sa...

Tyvärr är det föööör mycket folk. Trångt och har man barn med sig så tar människor inte det minsta hänsyn utan daskar dem med väskor, mm.

Åh hellre till Furuviksparken utanför Gävle.Upptåget stannar precis utanför och det är julstämning till tusen.

Anonym sa...

HEJ,

otroligt, letar efter information om Ö-bruk julmarknad men hittar nästan inte nånting, vem som arrangerar eller kontakta, ingenting.
Din sida är en av väldigt få som säger nåt.


/g