2 oktober 2015

Dag 02 – Något juligt som alltid får dig på bra humör

Något som alltid får mig på bra humör är julmusik. Om någon sätter på Michael Buble, Peter Jöback eller Sarah Dawn Finer's julskivår så smälter jag alltid. Musik är ju generellt sett det bästa sättet att påverka ens humör. Göra dig glad, ledsen eller kanske hjälpa dig att få ut den där ilskan som bara dunkar inom dig. Den kan få dig att somna eller få hela din kropp att bubbla och kittla, dina ögon att tindra och hjärtat slå lite hårdare. Då talar jag givetvis om julmusiken! 

Det perfekta botemedlet mot typ... allt!

Sedan får vi ju inte glömma bort all ljuvlig mat som serveras i juletider. Det gör ju inte ens humör sämre direkt! Eller snö som faller. Eller att handla paket till sina nära och kära (om man kommer på vad man ska köpa såklart. Annars blir det minst sagt jobbigt..) och att få tiden att faktiskt umgås med de du älskar mest. Att se adventsstjärnor och ljusstakar i alla fönster..

För att sammanfatta - det är alltså svårt att bara välja en julig sak som får mig på bra humör. Men musik, mat och familjen är det viktigaste lyckopillren.
Inga kommentarer: