17 oktober 2015

Dag 17 – Det bästa med att julblogga är:

...att få frossa i julen hur mycket man själv vill, utan att någon kan säga någonting om det! Det är alltså okej att få spåna på hur man vill inreda till jul redan i augusti/september eftersom att alla pressbilder börjar släppas då. Det är okej att börja baka redan i september, eftersom att det är så många recept man vill dela med sig av till er och hinna prova på alla "nya" recept man läste om i sina bloggkollegers bloggar förra året. Att baka allt under december skulle aldrig hinnas med plus att man skulle nog inte heller kunna njuta av att få smaka på allt... 


Att dessutom kunna få läsa i allas bloggar om deras bästa tips, idéer och förberedelser är också väldigt inspirerande, roligt och härligt. Och ytterligare ett sätt att maximera juleriet, när det egentligen inte är tid för det (alltså läsa om julen i augusti-november!)
 

Det är nog det absolut bästa. Att få jula sig året runt om man nu så vill samt ha en bra anledning att kunna skylla det på. Dessutom är det roligt att få reda på årets alla nyheter, liiiite tidigare än resten av det "normala" Sverige samt att vi som bloggar kan dra ut och njuta av julen väldigt mycket längre än alla andra eftersom vi börjar mycket tidigare. De "normala" folket där ute tycker att det är tidigt när IKEA har sitt julpynt uppe till mitten av oktober eller att juleskummet "redan" har börjat säljas i butikerna. För oss är det nästan en lättnad ÄNTLIGEN kan vi börja tala med de "normala" om julen utan att få konstiga blickar ;)

1 kommentar:

Annie sa...

Bra sammanfattning! Jag tycker synd om alla vanliga människor; vad gör de egentligen mellan augusti-november?! Vi julnördar har det ju istället väldigt trevligt hela hösten när vi förbereder inför julen...haha!