14 december 2012

Glöggmys


I onsdags samlades kompis gänget hemma hos Emelie för lite traditionsenligt glöggmys! Det blir bara svårare och svårare att få ihop en dag som funkar med tanke på att alla har så olika jobbscheman, men efter ett tag av planerande så fick vi äntligen ihop det.

Mina paket  till Emelie i brunt. Åh... har jag sagt att jag älskar min bladstrimmlare? Strimmlar ALLT numera...
Vi började med att öppnade julklappar. Ingen kunde fokusera på någonting annat än den stora högen med klappar under Emelies lilla julträd! Emelie var förövrigt min lilla hemliga kompis och fick ett myspaket med Saffransoch Chili-te, hemmagjorda mozartkulor, ett hemmagjort ljus i en frostad glasburk och två böcker - "Julfritt" av John Grisham och Filip och Fredriks bok  "Två nötcreme och en moviebox".


Min julklapp var en finfin Iittala Sarjaton-mugg som jag fick av Bella. Givetvis var den inslagen i tidningspapper! Det är de små sakerna som gör det och det kanske är helknasigt av mig att tänka på grund av presentens inslagning, men det betyder också väldigt mycket. Det märks att personen bakom presenten har lagt ner tid och omtanke på givaren!

Efter det frossade vi i hemkokt kola, skummtomtar, snöbollar, glögg, pepparkakor, julmust och annat smått och gott som hör julen till. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och tiden bara flög förbi. Det var så skönt att få träffas allihopa igen, det var några månader sedan alla 6 var samlade!

1 kommentar:

Ninni sa...

Åh va mysigt!