15 december 2012

Lördag

Fötterna ömmar efter en lång och hektisk, men rolig dag i butiken. Tyvärr håller jag nog på att bli sjuk IGEN, för jag känner mig helt seg och trött i kroppen... Hade egentligen tänkt att gå och kolla på samhällets luciafirande i kyrkan, men jag hoppar över det och försöker ta det lite lugnt i stället.

Nu är i alla fall granen "huggen och inhämtad" (läs: ihopsatt) och snart ska den kläs. Allt ackompanjerat till tonerna av Peter Jöback´s julkonsertdvd inspelad i Globen 2009. En extra liten bonus som man får med om man köper hans mysiga och stämningsfulla julbok "Jag kommer hem igen till jul".

Efter jobbet igår, gick vi först till Sigtuna stadshotell för lite glöggmingel med alla företagarna i kommunen. Stadshotellet är otroligt vackert och får en att drömma sig tillbaka till det ljuva 20-talet. Jag kunde riktigt se framför mig hur det skulle se ut där under dess glansdagar...
Källa
Efter det begav vi oss till klädbutiken CriCri för att avnjuta ett underbart och otraditionellt julbord. Det var väldigt goda och fräscha smaker - julbord brukar annars tendera att vara relativt... tunga - bland annat så bjöds det på en väldigt god citronsill och en fantastiskt fin gravad lax! Innan vi började äta gick vi ut på bakgården för att lyssna på Sigtunas lucia och hennes tärnor. Snön föll tätt och det var riktigt magiskt och stämningsfullt att få lyssna till.


2 kommentarer:

Johanna sa...

Låter härligt!

adaras sa...

Tips, vinn Victoria's secret-produkter i dagens lucka! :D
http://adaras.se/category/julkalender-2012.html