24 september 2014

Tre månader av ren och skär lycka


Idag är det exakt tre månader kvar till julafton och det är nu den bästa tiden startar! För mig (och säkerligen för de flesta av er läsare!) handlar det hela inte om själva julafton, utan om hela resan dit. Att få längta, planera, pyssla, fixa och mysa. För det är just vad den här kommande tiden handlar om - att mysa och njuta till tusen, ända ut i fingerspetsarna! 


Tre månader... Har ni sett eller upplevt några riktiga tecken på att det börjar närma sig? Hm, Rusta har börjat packa upp julen, det dyker upp juliga nyheter lite överallt, det snöar i norr och reklam om julbord och julshower började dyka upp.

Kan ni komma på några fler tecken?


3 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Håller med dig, det är ju det roligaste att få planera, längta, fixa osv. Har sett att det börjat dyka upp julsaker i några webshoppar nu

Denise - Min Glittriga Jul sa...

Jag håller också med, tiden innan själva julafton är underbar! Man får mysa riktigt mycket och gotta sig lite mer än vanligt, haha :)

Där jag bor har det tydligen kommit julmust till Coop, ska kika efter de nästa gång, dock inte köpa. Annars är de Rusta plockat upp lite jul och att första frosten har varit :)

Lisas Vinterland sa...

Ser nya tecken varje dag, det känns att vi är på god väg mot kallare tider nu :D Flyttfåglar, glögg på konsum, och imorgon ska vi slå ner järnröret där utegranen står innan tjälen kommer :)