26 augusti 2015

Greengate '15

I flera bloggar har det dykt upp massa bilder från danska Greengate's julkatalog och det är inte konstigt när de åter igen levererar snygga och inspirerande bilder för vintern. Bilderna som de delar med sig av till oss är fyllda av inspiration till mys när det börjar bli kallt och mörkt där ute. Och en glöggstation?! Klart vi ska ha det!! Tänk er ett urval av 2-3 glöggsorter, en liten skål med lock till mandelflarnen (har ni provat det? Att ha flarn i stället för hela skållade mandlar - gudagott!) och russina, ett gäng med söta små koppar och en stor burk med pepparkakor och saffransbiscotti... Inspireras av bilden nedan - även om det ser ut att vara vin och inte glögg ;)Här hittar ni mer information och kan kika på ännu fler bilder

4 kommentarer:

Lina sa...

Så sjukt fina saker, blir typ kär i allt! Om jag känner mig rätt kommer ett eller två inköp göras även om ekonomin "egentligen" inte tillåter det...

Thereses jul sa...

Eller hur?! Det är lite farligt att sitta och kolla runt sådär på alla sidor... Blir inga julklappar till någon annan i år haha!

Förutsätter att du visar upp det i bloggen sen? ;)

Maries strålande jul sa...

Jag gillar också GreenGate, det brukar bli någon produkt varje år. Fyller år i oktober och då hinner jag ju använda det till julen.

Thereses jul sa...

Det är ju helt perfekt tid att fylla år på då! Skulle vara roligt att se vad du har samlat på dig hittills i ett inlägg!