1 oktober 2016

Babyshower

Vad var det då jag blev så överraskad över i förra helgen? 
Jo, planen för den lördagen var att jag och L skulle åka till L's föräldrar och käka lunch innan hans innebandymatch. Mycket märkligt tyckte jag eftersom det är åt helt fel håll och skulle göra att han knappt fick någon sovmorgon... Tankarna på att det skulle bli en babyshower fanns givetvis redan i huvudet och misstankarna till att det eventuellt skulle kunna ske den helgen var rätt stora (tidigare hade det inte kunnat ske eftersom Emmie var i Thailand, och några helger efter det fyllde Sandra år och vi skulle på dop osv.) och minskades inte direkt efter det beslutet.

När vi kom till hans föräldrar och jag öppnade dörren fanns ALLA där! Mormor, kusin, faster, mamma, syster, barndomskompisar, gymnasiekompisar, "vuxenkompisar" - alla! Trots att jag stålsatte mig för att faktiskt bli överraskad (och även förberedde mig på att bli besviken över att det "bara" var en lunch och vanligt lördagshäng) blev jag så himla överraskad. De hade ordnat så fint med fika, mitt favoritbubbel (alkoholfria God Dryck No1) och ett helt enormt(!) presentbord. Givetvis hade mormor satt dit en liten julhälsning på paketet från henne.

Det blev en jättehärlig eftermiddag med massor av prat, skratt, diskussioner, presentöppning och det var helt fantastiskt att få se mina nuvarande vänner få träffa mina gamla, att min mamma och mormor fick träffa de närmsta personerna i mitt liv här och nu och framför allt att få träffa alla fina människor.

Det roliga i det hela är att på den dagen för tre år sedan överraskade min familj och släkt mig senast - med ett extrainsatt julfirande eftersom jag skulle åka till Australien som jag skrev om i det tidigare inlägget.
Superhärlig dag tre månader innan julafton och en månad innan beräknad födsel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mysigt!!