20 oktober 2016

Tystnad...

...med en liten mycket söt anledning. I förra veckan, närmare bestämt torsdagen den 13 november (EDIT: i Oktober föddes han ju givetvis!!) föddes nämligen vår son Melvin!
Efter 36 timmar slutade det med ett akut kejsarsnitt och därav blev vi kvar längre än "planerat" på BB. När han sedan inte gick upp ordentligt i vikt blev vi kvar ytterligare en dag. Riktigt tråkigt och segt att vara såpass många dagar instängda i ett kalt rum, när man bara vill hem och njuta. Tur då att jag har världens bästa sambo som alltid gör sitt bästa för att pigga upp mig (pgr av snittet kunde jag inte gå upp ur sängen på nästan två dagar) och som överraskade mig med härlig julig läsning i form av Hus & Hem. Lite bläddrande hann jag med mellan amningen och beskådandet av underverket, men mer än så blev det av förklarliga skäl inte. 

Nu vet ni i alla fall om varför det är så tyst här inne. Har en del inlägg att skriva, så snart kommer bloggen att uppdateras snart igen bland annat med söta, juliga barnkläder, den perfekta julklänningen för ammande (eller andra som gillar omlott), fina glögglas och massor med mer härligt juligt.

Många kramar!


6 kommentarer:

Ellinors julblogg sa...

Stort grattis till din fina lilla kille!

Annie sa...

STORT grattis till eran sötnos!!!

Carina sa...

Grattis till lillprinsen! <3 Vet hur det känns att vara instängd på bb när man bara vill hem och mysa, hoppas ni får njuta av honom hemma i lugn och ro nu!

Anette - En fin jul sa...

Stort grattis till babylyckan!

Victorias Jul sa...

Grattis. Ta vara på tiden och mys så mycket du kan. Men visst har du skrivit fel, är han inte född den 13 oktober ?

Thereses jul sa...

Tack, tack, tack! Känns väldigt konstigt, men samtidigt så himla rätt.

Victoria: Haha, ja men givetvis! Oktober ska det stå, inte november. TACK! :)