25 oktober 2016

Dagens tips: Tomtekläder och bra rabatter

Tomteklänning 1 - 179kr // Tomteklänning 2 - 199kr
Äntligen börjar det dyka upp lite juliga kläder i butikerna också, inte bara pynt. Kappahl har fått in en hel del fina julkläder och dessutom har de just nu 25% rabatt på alla barnkläder så nu är det verkligen dags att fynda!

Det svåra är att försöka pricka in storleken... Vår lilla Melle var verkligen liten när han föddes och drunknar fortfarande (två veckor senare) i storlek 50. Här hemma är han allt som oftast klädd i bara blöjan, så det är egentligen inget problem. Det jobbiga är snarare att vilja köpa julkläder, men inte ha någon som helst koll på vilken storlek som kan passa herrn om ca två månader. När man dessutom vill - i god tid innan - ta lite fina julkort för att kunna posta iväg till släkt och vänner.

Kläderna till vänster nedan kommer definitivt att köpas av oss. Är lite sugen på att gå loss inne på Ebay/Wish också och försöka hitta någon Elf-dräkt, men oavsett så blir det den. Och storleken då? Det kommer säkert sluta med att jag köper en i storlek 50/56 och en i 62/68. Rimligtvis bör den första passa och i så fall kan jag ju bara lämna tillbaka den större storleken.
Tomtedräkt - 179kr // Tomteluva - 69,90kr
Anledningen till att jag vill köpa de så fort som möjligt (förutom att riskera att de tar slut) är att om du beställer dina julfoton från Optimal print, redan nu så får du 50% rabatt om du uppger koden JUL50. För det är klart att vi ska skicka ut egna julkort på vår lilla stjärna till släkt och vänner i år.


Dagens tips är alltså: 
- Tomtekläder från Kappahl med 25 procents rabatt
- 50% rabatt på egna julkort hos Optimal print tom 6 november

Inga kommentarer: