17 november 2011

The night before Christmas

Just nu sitter jag och skriver på en filosofianalys som ska in ikväll, en artikel i engelska som ska redovisas i morgon samt filar på en logga och etikett till mitt och mina vänners uf-företag Lips don't lie (vi säljer finfina närproducerade läppbalsam. Mer info om det kommer också komma upp på bloggen!) Samtidigt lyssnar jag på en julskiva jag hittade i en hylla hemma hos pappa i helgen, dricker te och knaprar på pepparkakor...

Har väldigt mycket som händer just nu och skolan är, tyvärr, den största tidsboven. Förhoppningsvis är den här perioden av mycket plugg över snart, så att jag får tid att njuta av den antågande julen (och Londonresan!!) som är på ingång. På grund av allt skolarbete så blir bloggen lidande med tråkiga och få inlägg. Lovar att bättra mig snarast!  

Men tills dess - vad vill ni läsa mer om i bloggen? Eller kanske mindre? Är det något ni saknar eller vill veta mer om? Har ni frågor? Fler/färre bilder, mer personligt, pynt, recept? Hör av er!


I lördags åt jag glögg och pepparkakor med ädelost för första gången för säsongen. 
Det var helt underbart gott!

4 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag tycker din blogg är perfekt! Och jag antar att den blir ännu bättre ju närmare jul vi kommer :) Du tar jättefina bilder, så gärna fler såna, jag ser till exempel fram emot att se bilder när du pyntat hela ditt hem! Recept gillar jag också, och allmänt stämningsfulla inlägg :)

Fanny sa...

Jag håller med föregående talare. Jätte mysig blogg. Mer av inspiration och "jullängtan" och recpet, jag älskar recept :D

Emelies Christmas sa...

Mysiga bilder! :)

Scandinavian Christmas sa...

Gillar att du bloggar personligt och tar egna bilder.