20 november 2011

Söndag

Idag är det en vecka kvar till advent. En vecka kära vänner, en vecka... Det känns som om jag skriver det här i nästan varje inlägg, men HJÄLP vad tiden har gått fort. Hela hösten har bara flugit förbi och snart är året över! Och snart så inleder jag min sista termin på gymnasiet...  Både spännande, roligt och också lite sorgligt.

Igår var jag, efter att ha sovit ut efter fredagens utgång med vännerna, hos mormor hela dagen. Åt pepparkakor i mängder, läste massor med jultidningar, skar lök och åt pitepalt tills magen höll på att spricka. Tankarna på skolan var helt bortblåst och allt jag gjorde var att njuta (och äta!). Inget skoljobb på två dagar, resulterar tyvärr i att jag har en hel del att ta igen idag, men det har det helt klart var värt!

Tack för positiva och konstruktiva kommentarer i det tidigare inlägget. Ännu fler bilder, recept och julinspiration garanteras. Speciellt fler stämningsfulla bilder kommer det att dyka upp när jag om exakt två veckor packar min lilla resväska och beger mig till underbara London för en julig weekend! Och snart kommer det dessutom att dyka upp ett recept på vad det är som står och gräddas i ugnen i skrivande stund. En ledtråd? Det innehåller saffran och mandel - men inte russin! Någon som vågar sig på en gissning av vad det kan vara?


6 kommentarer:

Matilda sa...

Hm... kan det vara saffransbiscotti med mandel? :)

Fanny sa...

Jag gissar på saffranskladdkaka :D

Lina sa...

SV: Jag har aldrig hört talas om hjortronchoklad ens :O

Emelies Christmas sa...

Underbara bilder i detta inlägg! :)

Nu är det faktiskt inte alls långt kvar till första advent! Veckorna går så jäkla fort! Hoppas att det går lite saktare i december. Vill ju inte att julen ska ta slut föööör fort! :)

Hannah sa...

Din fina jul-blogg gör verkligen min vardag bättre. Blir lika glad av varje inlägg och tycker din helg låter som världens bästa! Fortsätt med det bra jobbet! Du sprider julstämning som ingen annan!

Ps. Skulle gärna vilja ha lite tips på vilka juliga tv-program som kommer på tv i december om du vet? Och så har jag letat länge på internet efter Ulrika Davidssons (skrivit boken gi mat till fest och helg) GI-recept på Lussekatter! Kanske du vet?

Kram!

Din syster sa...

Jag vet saffrans biskoti eller vad de nu heter väldigt gott var det i alla fall