6 november 2011

Thereses jul 1 år!

Idag är det på pricken ett år sedan jag startade upp bloggen. Ett år sedan jag förväntansfullt fyllde i bloggens namn, klickade på "skapa blogg" och fick ta del av julbloggsvärlden. Ett val som jag inte ångrat en enda sekund! Att ha en blogg är inte bara roligt och mysigt, det är också en bra sätt att minnas de gångna jularna och dess förberedelser, ett sätt att minnas sina bästa och godaste recept, sina favoritjullåtar eller pyssel. För att inte glömma att få ta del av tips, recept och andra roliga saker från andra julbloggare och härliga människor där ute som också älskar julen!


Det här skrev jag bland annat om i mitt andra inlägg här på bloggen:
"Var förresten och red hos min systers assistent ute på landet igår för första gången på över ett år (gissa om jag har träningsvärk?!). Hästar i alla hagar, frost över allt, fina vita och röda hus, den upplysta kyrkan, mörkret som sakta föll - jag kunde riktigt se hur det skulle se ut på vintern, vid juletid. Det var så mysigt i alla fall, jag satt och sjöng julsånger hela vägen hem och mådde allmänt gott!"

Riktigt samma upplevelse blev det inte direkt när jag, syster och mamma åkte dit nu i fredags, exakt ett år senare. Visst fanns hästarna i alla hagarna, ljusen vid kyrkogården och alla de vita och röda husen kvar, men någon julstämning var det absolut inte. Det var varmt och lerigt, ingen frost alls. Förhoppningsvis kommer kylan och snön hit snart också och struntar i att lyssna på vad Aftonbladet skriver.


Glöm inte att vara med i tävlingen om ett mumsigt julbord på IKEA för två här!

3 kommentarer:

Lisas Vinterland sa...

Men vet du vad! Jag tycker INTE du ska strunta i vad aftonbladet skriver :D Läst detta? http://www.aftonbladet.se/vader/article13890696.ab

Lisas Vinterland sa...

Men vet du vad! Jag tycker INTE du ska strunta i vad aftonbladet skriver :D Läst detta? http://www.aftonbladet.se/vader/article13890696.ab

Tomtens Dotter sa...

Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA