22 november 2011

Tisdag 22 november

Såg massor med fina julskyltningar på väg hem från universitetsaulan och Anders Wall-föreläsningarna (glömde helt bort att fotografera det!). Det var frostigt vita skyltningar hos HM, lila och rosa toner hos en optiker, julgranar, snöflingor och diverse andra olika juliga ting hos Cervera. Nu på söndag är det skyltsöndag i Uppsala vilket betyder julpyntade fönster, marknadsstånd, körsång, underhållning, glögg och pepparkakor i mängder. Läs mer om det här! Det kommer givetvis att bli ett besök för min del samt att massor med stämningsfulla bilder ska förevigas. Julen är verkligen på ingång hörrni!!

Föreläsningarna var faktiskt riktigt intressant med bland annat Percy Barnevik och Gustav Söderström, produktutvecklingschef på Spotify. Moderator var den alltid lika enastående och underhållande Fredrik Lindström och kronprinsessan Victoria fanns med i publiken. Riktigt söt var hon med sin lilla mage!

Rätt svar på vad jag bakade i Söndags var saffransbiscotti - såklart! Matilda var den första som chansade rätt på det. Receptet dyker upp i morgon här i bloggen. Nu är det dags för färgning av hår och ännu mera plugg! (Vi får se om jag överlever fram till jul...)

1 kommentar:

stockholmsjul sa...

Det är verkligen härligt med alla julskyltlningar som kommer upp nu! :)