27 november 2011

Uppsala vs Sigtuna?

Idag hade jag planerat att åka in till Uppsala och gå på skyltsöndagen, uppträdanden och se på fyrverkerierna. Men, på grund av det dåliga vädret och allt blåsande så blev allt inställt! Vi hade precis satt oss i bilen och börjat åka när vi hörde om det på radion - jag trodde de skämtade. Det blev alltså till att göra om planen för dagen helt och vi for in till Sigtuna för att gå på marknaden där i stället. Det var inte alls många stånd uppe och julkänslorna var inte alls där om man säger så. Antagligen på grund av vädret. Förhoppningsvis blir det bättre närmare jul - då talar jag både om marknaden och vädret... Det blev några små inköp i alla fall. En krans, lussebullar/katter och en stor påse clementiner!



Som den hästnörd jag är så kan jag inte annat än jubla över det fina resultatet vi fick i världscupdressyren i Globn. Dubbelt svenskt på första och andra plats i form av Patrik Kittel på hästen Toy Story samt Tinne Vilhelmson-Silfvén på Don Auriello. Härligt!

2 kommentarer:

MISS ALICIA sa...

Hej!

I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!

Vänliga hälsningar,
Miss Alicia

PS. En ADVENTSKALENDER med fina priser pågår just nu på vår Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

Emelies Christmas sa...

Underbara bilder :)