23 oktober 2012

Äpple & kanelbröd

KÄLLA
En av alla mina små egenheter är att ha kanel på frukostmackan (messmör + kanel är en oväntad fullträff!), så därför borde ju Polarbröds Äpple & kanel-bröd vara en stor favorit. Men jag kände inte av någon kanelsmak och eftersom jag inte är ett så stort fan av "ljust, luftsockerbröd", som man håller sig mätt på i cirka fem minuter, är det inte någon jättehitt för min del. När brödet dessutom innehåller 0,1% kanel och 1,2% äpple, börjar man ju dessutom undra hur det ens kan få kalla sig äpple och kanel-bröd, när just de två ingredienserna finns med i så minimal mängd tillsammans med sjuttioelva andra läskiga medel och tillsatser... Nej, det blir till att baka ett eget bröd i samma kategori snarast, för jag tror verkligen på att det är en vinnande kombination!


På tal om mat så håller jag på och rensar upp lite i bloggens kategorier för att det ska bli lättare att hitta runt på sidan. Under kategorin  "Julmat och dryck" kommer ni att kunna recensioner, tips och tankar kring julens mat och allt där till. I kategorierna "Recept - julmat och dryck" samt "Recept - julgodis och julbak" kommer ni att som man på namnen hör endast att hitta recept till alla godsaker.

Allt gott, 
Therese2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag tycker det låter spännande, men kan tänka mig att det inte smakar så mycket äpple och kanel tyvärr. Men jag ska nog prova det ändå :)

Christmas Dreams sa...

Jag tycker det lovas mycket smaker som aldrig kan hållas.. samma i glöggen jag testat.. det heter tex så fint "pepparkaksglögg" men faktum är att det inte finns någon sådan smak :P Lite trist faktiskt, kanske ett försäljningsknep bara :/