15 oktober 2012

Plättarna från paradiset och julmys i ett IKEA-varuhus?

Idag har jag hunnit med flera saker och haft en riktigt fyfaraovadlivetärbraochsköntdag! Jag lagade underbara morotskardemummaplättar till lunch (de var verkligen g u d o m l i g a och  jag bjuder på receptet i morgon. Så kika in då för tro mig, ni vill inte missa detta!!), for hem till pappa för att städa och plocka undan lite snabbt, fick en mycket efterlängtad lön och senaste Elle-tidningen. Jag fortsatte dagen med att besöka det lilla samhällets bästa butik - secondhandbutiken "ladan" - där jag bland annat fyndade fyra julklappar, ett snyggt skärp, en ljuslykta och en bok till mig. Efter det bar det av in på biblioteket för att lämna några böcker och det slutade med att jag kom ut med lika många som jag nyss lämnat in, samt att jag har skruvat ihop lite lådor till nya köket. Puh!!

En av julklapparna jag fyndade kliar det så mycket att jag tror att jag går av för att få visa för er. När jag såg Den där inne, så visste jag att jag bara MÅSTE köpa den. Tyvärr kan jag inte berätta om varför den är så speciell eller vad det är, eftersom hon som ska få den läser bloggen. Så både hon och ni får hålla er tills efter jul då jag kan visa upp fyndet ordentligt. Hm... Okej då! Den är till dig Elin, min lilla stora lillasyster, men mer än så får du inte veta förens om 70 dagar ;)

På tal om sköna dagar: den här bilden tog jag när jag var inne på IKEA i lördags. Hur mysigt ser det inte ut att vara?! Tänk att få sitta där med ett gäng bra böcker och gott, varmt te i en fin kopp samtidigt som vintern rasar utanför fönstret och en varm brasa knastrar i ett hörn. Ahhh!


(Ja, givetvis så menar jag ju inte att jag vill sitta just därdär mitt i IKEA-varuhuset och mysa, om ni nu trodde så ;) )

3 kommentarer:

Helly sa...

Det ser verkligen ut som den där fåtöljen Arne Weise satt i och tände sitt ljus, eller hur!?

E sa...

Vad mycket du har fått gjort :)

Mikaela sa...

älskar den där fåtöljen!