29 oktober 2012

I ♥ your blog

I helgen fick jag en överraskande liten kommentar och en länk till toppenfina Hellys blogg! Vad kan detta vara tänkte jag och öppnade länken och möttes av detta;

"1. Thereses jul: Det jag gillar med att läsa bloggar är att man får personliga perspektiv till skillnad från tidningar och redaktionella hemsidor och det gör Therese med den äran. Fina, arbetade bilder varvat med nyheter andra juliga funderingar.
"

Stort jättemegatack!! Blev verkligen glad över att få höra det och lite inspirerad till att blogga igen. Nu finns det en hel hög med inlägg som väntar på er i framtiden... Men åter till utmärkelsen - nu måste jag ju välja ut 5 av mina favoritbloggar, vilken är oerhört svårt när det finns så många fina och härliga bloggar där ute.
Reglerna för utmärkelsen är
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

1. Julbloggen Min vita jul - Mycket text och inspirerande bilder, det är vad man hittar hos Min vita jul. Att stiga in i hennes blogg ger en genast en skön julfeeling genom hennes mysiga inlägg. En klar favorit i julbloggslistan helt enkelt!

2. Min sagojul - var en av mina första favoritjulbloggar! På ett personligt och varmt sätt beskriver hon julen och dess förberedelser blandat med mysiga bilder.

3. Tomtens dotter - Med härliga pysseltips, goda recept och underhållande texter, ökar hon och bygger upp förväntningarna inför det som komma skall. Man blir aldrig besviken på hennes blogg!

4. Hellys jul - Nu kör jag en liten fuskis kanske och skickar tillbaka utmärkelsen igen till Helly. Men hon har ju å andra sidan en av de absolut bästa julbloggarna! Hennes inlägg är alltid bra och håller en hög kvalitet, med en mix av roliga och tänkvärda tankar och snygga bilder. Det märks att hon lägger ner tid i varje inlägg.

Och så bjussar jag på en ickejulblogg också;
5. Retro, retro, retro - är en blogg som en av mina bästa vänner Emelie driver. Där skriver hon om allt från sin vardag och diverse retroaktiga saker till texter och funderingar. Hon kör på i sin egen stil och låter ingen trycka ner henne - you go girl!

4 kommentarer:

Helly sa...

Men sötaste du, vad gullig du är! Stort tack! Denna jul blir den bästa!! Och bra att du fått mer energi att blogga, jag gillar verkligen det du gör!

Emelie sa...

Men gullig du är då! Tack finis!

Madeleine W sa...

Tack söta du, vad glad jag blev nu. Det värmer i hjärtat när man får höra så fina ord. Jag tokgillar din blogg också såklart. En stor kram till dig

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Stort tack Therese! Detta värmer lika gott som glögg!

KRAM