13 oktober 2011

Butikerna

Ikea:s julskyltning börjar i god tid före första advent och senast den 21 oktober ska allt vara klart i varuhusen. Redan för någon vecka sedan så kom julsortimentet upp på hemsidan, men har ni sett någonting ute i varuhusen ännu?

Åhlens fick in saker på webben igår, Rustas sortiment har också kommit, vecka 42 kommer Indiska att få in sitt julsortiment i butikerna, jag har sett lite ljusslingor, lyktor och ljuskulor hos Claes Ohlsson och massor med julbloggar har kommenterat om att Plantaget har fått in sitt julsortiment. Julen kommer dessutom snart upp på Village och Lagerhaus. Det börjar alltså röra på sig där ute i butikerna! Och julen närmar sig med stormsteg, bara 71 dagar kvar till julafton och endast 44 dagar kvar till första advent.

Just nu är jag ute efter en röd gosig filt, söt tomtelyktan från Åhlens, röda och juliga kudfodral alternativt tyg att sy egna fodral till, några röda värmeljusstakar och en ljusslinga. Konsumtion, konsumtion... :)

Update: I slutet av oktober kommer även HM home att släppa sin julkollektion på webben!


2 kommentarer:

Dani sa...

Åh, mysigt. Satt precis och funderade över IKEA och Åhlens och ifall de fått in något. Men då ska jag spana nästa vecka istället. Pepp!

Emelies Christmas sa...

Åhh så roligt att det börjar droppa in julsaker i butikerna nu! :)