8 oktober 2011

Julmarknad

Julmarknaden idag var mysig. Det kändes lite konstigt att gå runt och vara inställd på jul, jul, jul när man såg alla färgglada högar av höstlöv i parken, men när man fått en mugg med slottsglögg (du hade rätt Emelie!!) och pepparkaka så blev det med ens mycket juligare!


Vackert hantverk och god mat i mängder! På bilden är det fina, vita tomtar och i högra nedersta hörnet GUDOMLIG marsipan i 6 olika smaker... Favoriten? Irish coffee och romrussin!

Högst upp till vänster har vi Hjortronbrus, väldigt gott och sött, samt en annan dryck som smakade avslagen julmust. Under det har vi konfekt från Marielund, som var hur gott som helst. Julfuge, pepparkaksfudge, lakrisfudge, hallonfudge, polkagrischoklad.... mmm! Under den bilden har vi brända mandlar och på bilden till höger fint pynt i form av stora grankransar som hängde ner från taket.
Med oss hem så följde en flaska med väldigt god slottsglögg samt en hel del julstämning...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt...! Jag visste inte att det fanns julmarknader som startade såhär tidigt på året.

Amandas jul sa...

Jättefina bilder! Jag håller med förgående, trodde inte heller att det fanns julmarknader såhär tidigt. Jag längtar tills jag får gå på någon :)

Johanna sa...

Nu blev jag sugen på att gå på julmarknad!

Alexandras jul sa...

det var tidigt;-)

Tomtenissans Jul sa...

Så mysigt, nu blev jag oxå sugen på julmarknad fast det är lite tidigt.

Tomtens Dotter sa...

Åh så mysigt det ser ut!
Jag vill också gå på julmarknad och ha frost snarn...

Thereses jul sa...

Tack så mycket!

Det kändes faktiskt lite konstigt att gå runt på julmarknad när det var så höstigt ute. När man kom in i själva huvuddelen, i ladan, så blev det riktigt mysigt och det kändes nästan som om det faktiskt var jul.

Efva - Alltid Juligt sa...

Första julmarknaden här på Öland är ju 4 november-helgen och jag har alltid tyckt det vart oerhört tidigt... I år tänkte jag köra hela vägen upp till Norra Öland så det iaf är mörkt när vi är där, med massa marchaller, glögg och skinkmacka kan det nog bli mysigare! Än tidigare år när man sparkar omkring löven om fötterna...