23 oktober 2011

Julklappar

Jag brukar ha ganska lätt för mig att hitta på julklappar till mina nära och kära. Jag gillar känslan av att gå runt och leta efter de där perfekta klapparna, handla dem för mina egna ihoptjänade pengar, slå in dem vackert och sedan ge dem till familj och vänner. Och jag tror också att de brukar vara ganska så bra och uppskattade saker jag ger bort. Hoppas jag i alla fall ;)

I vilket fall som helst så brukar jag dock ha lite problem vad jag ska ge till killarna/männen/gubbarna i släkten. En bra bok och lite hemmagjorda praliner brukar det oftast sluta med. Vilket kanske är riktigt uppskattat den första gången man får det, men den tredje, fjärde och femte gången så kan det börja bli lite uttjatat... ;) Därför är det riktigt bra att det finns sidor på internet som tipsar om de bästa julklapparna till pojkvännen, pappan, lillasystern eller mormoderns kusinbror. En av mina favoriter är www.hittajulklappar.nu - en toppensida med massor av tips inför julens julklappsshopping.


4 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Tycker också att karlarna är svårast eller min morfar och pappa i alla fall. Maken är dock inte alls svår.

Johanna sa...

Karlarna är svårast. Min man får oftast ett par kokböcker, men det blir lite tråkigt i längden...

Jul hos Tess sa...

Böcker och praliner kan ju aldrig vara fel ;) Men visst kan det vara svårt att variera sig. Med killarna/gubbarna brukar jag ha lätt för att köra klassiker. Först att utnyttja intressena, gillar han t ex golf sätter man ihop ett rejält kit med sånt. Annars är böcker, filmer, kläder, godlukt och upplevelser ofta säkra kort :)
Sv: Får hoppas den är riktigt bra då! Själv har jag velat ha den ett tag, men inte kommit mig för att köpa den. Kanske kan bli av i år då :)

Emelies Christmas sa...

Svar: Ja, jag har hunnit lyssna på Sarah Dawn Finers julskiva och jag kan verkligen rekommendera den. Hon sjunger med sådan värme och engagemang att man nästan blir rörd. Det tycker i alla fall jag. Den plattan kommer snurra sig varm hos mig i jul :)