5 oktober 2011

Julens tv 2011

Som flera bloggar redan skrivit så ska Leila Lindholm göra julteve i år igen. Behöver nog inte ens hålla tummarna över att hoppas på att få massvis med god inspiration till årets julbak överröst över mig...


Nu håller jag bara tummarna för att min stora favorit Ernst (suprise!) fixar ihop något han med. Förra året var en riktig höjdare som gav mig massvis med idéer om saker jag skulle vilja hitta på till nästa jul (i år alltså). Det var granmattor, fågelmatsträd, god mat och inte minst en vacker Ernststjärna. Kan ju passa på att säga att jag redan har hunnit traska runt lite ute i skogen för att samla in material.

Mer jultv - Julig allsång med Lotta på Liseberg blir det även i år. Det drar igång den 20 november och pågår under fyra söndagar och kommer vara en del i TV4:s stora julsatsning avslöjar programmets producent Tora Heckscher till expressen.
"- Vi har inte lagt julens tablå, så där pågår diskussionerna. Men vi vill bygga upp en julstämning på TV4 och det här programmet ingår i det konceptet, fortsätter hon." Expressen

Och sen får vi inte glömma bort årets julkalender, en julsaga i sann Charles Dickens-anda, som jag tror kommer bli en riktigt bra en. I alla fall om man ser till de bilder som släppts och de kommentarer man hört kring den. Det låter alltså som om vi kommer kunna förvänta oss en hel del bra jultv i år!

2 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag hoppas som du att älskade Ernst kommer med ett program också! :)

Tomtens Dotter sa...

Hej
Jag passade din fråga vidare till Jon. Känner till problemet då det hänt förut, men jag har inte en susning om hur man löser det.

Må gott//Erica