25 oktober 2011

Sarah Dawn Finer - Winterland

Idag när jag har vart hemma så har radion stått på en hel del och mellan "alla" (det spelar verkligen bara samma låtar  h e l a  tiden!!) låtar och reklamspots så finns det ett riktigt, riktigt fint guldkorn. Varje gång jag hör det så blir jag helt lugn och glad i kroppen. Jag känner hur värmen sprider sig och julstämningen för ett ögonblick hälsar på. Jag talar givetvis om reklamen för Sarah Dawn Finer´s julturné i vinter med låtar från hennes julalbum Winterland!

Skulle hemskt gärna vilja gå på hennes konsert när hon besöker Uppsala och jag vet att min mamma som är ett stort fan verkligen skulle vilja gå, men det känns lite för dyrt så jag, vi, får nöja oss med att lyssna på julskivan i stället. Den är riktigt mysig och skapar en riktigt julig stämning!
3 kommentarer:

Fanny Jäderfeldt sa...

Det tycker jag! jag är jättesugen på det men jag vill samtidigt flytta hemifrån innan jag köper upp mig på för mycket julgrejer xD Men såna renar har jag kollat på sen förra året så dom kan nog komme med mig hem i år =D

Madeleine sa...

Idag fick jag en rolig överraskning i affären, jag som länge letat efter dumles nya smak, hittade dock inte den men jag hittade pepparkaksdeg! Tänkte du kunde se dig om i din närmaste affär och tipsa till dom som inte orkar baka egen deg till jul :)

Lisas Vinterland sa...

Sarah har verkligen en perfekt röst.. hela hon utstrålar sån värme och stämning :) Ska lyssna på henne mer än jag gjort!