29 november 2012

Snart är det jul igen

Igår träffade jag äntligen en av mina bästa kompisar som har vart ute på resande fot i en månad i Thailand. Gissa om det var kul att ses? Vi tog en lunch och en fika och pratade på i några timmar för att hinna i kapp och berätta om allt som har hänt den senaste tiden.
Mmmm.... jag tog en ljuvlig kanel och äppelmuffin. Utanför fönstret föll snön, på borden stod det tända ljus och röda små dukar och i varje fönster hänge det en fin julstjärna. När mörkret började falla gick vi ut på stan för att leta efter lite julklappar till hennes pojkvän och sedan var det dags för terminens sista danspass. När jag gick ner i källaren där dansstudion ligger, kände jag hur det doftade glögg i hela trapphuset. Det bjöds nämligen på glögg och pepparkakor! Tyvärr orkade jag bara att dansa den första klassen - Contemporary jazz - baletten kändes tyvärr som en för stor ansträngning för kroppen.. När jag traskade hem några timmar senare låg snön tjock över gator och torg och julljusen glimmade överallt. Härligt!

Idag skulle jag egentligen ha befunnit mig på Hotell Birger Jarl för den årliga Julgransvernissagen, men kroppen sa återigen ifrån och jag fick stanna hemma. Har massor med saker att göra och en hel del jobb inplanerat de kommande veckorna så jag måste verkligen bli frisk snart! Tror att jag ska köpa med mig ett gäng med apelsiner, citroner och andra c-vitaminrika frukter hem och göra en riktig c-vitaminbomb...

2 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Vi saknade dig idag. Jobbigt att du inte mår bra!! Släng i lite ingefära i din vitaminbomb också, det gör susen!!

KRYA PÅ DIG!

Maries strålande jul sa...

Stackare hoppas att du snart kryar på dig. Sådan där KanJang eller vad den heter brukar fungera på mig.
Men vad mysigt det låter med snö, tur att det finns något som tröstar.